Snow enzo met video

Brixen im Thale, Oostenrijk

“Maar ik kan toch helemaal niet snowboarden?”  roep ik verbaasd uit. Nou ja, dat is niet helemaal waar. Ik heb het één keer gedaan, een week in de Franse Alpen waar ik het van haar geleerd heb. En ik vond het te gek, dat wel.  “Maakt niet uit, je hebt nog minstens een half jaar om te trainen, ik help je wel en tijdens de lerarenopleiding leer je ook nog superveel” werpt Iris tegen.

Het is januari 2011 en ik ben net een beetje bekomen van de schrik nadat ze me in een konijnenpak in Costa Rica is komen bestormen.  Maar ik heb voor januari 2012 geen andere plannen en het idee met twee goeie vrienden een seizoen in de Alpen door te brengen klinkt als een mooi avontuur. Bij gebrek aan overtuigende tegenargumenten besluit ik dus om me aan te sluiten.

Van augustus tot december oefen ik braaf op indoor pistes en borstelbanen en volg lerarenopleidingen in Landgraaf en Kaprun. En tot mijn eigen verbazing zitten we eind december ineens met z’n drieën in een droomappartement in Tirol. We dragen hippe oranje leraren jacks en gaan iedere dag boardend of skiënd van en naar ons werk. En natuurlijk een mooie omgeving om mijn nieuwe camera uit te proberen. Jammer dat het geen drol verdient, anders had ik dit wel permanent willen doen. Kleine sfeerimpressie:

Comments are closed.