Niños de Guatemala!!

Antigua, Guatemala

Voor degenen die graag hun Spaans willen oefenen, hieronder mijn laatste video in 2 versies : ).
Het is een promo video voor Non-profit organisatie Niños de Guatemala. De organisatie is opgericht door een aantal oud-middelbare schoolgenoten, waarvan ik er een toevallig tegen het lijf liep in Honduras… Toeval bestaat niet!!

2 thoughts on “Niños de Guatemala!!

  1. Hey Spoediet!!
    Het werd toch onderhand wel eens tijd om een reactie te gaan plaatsen! Je verhalen zijn fantastisch om te lezen. Je hebt echt een talent om te schrijven, maar dat heb je al wel vaker gehoord. Hardop lachend achter de computer val ik in de ene verbazing van de andere… Ik kan het niet nalaten je mooiste zinnen nog eens hardop aan Bart voor te lezen. Ik hoop dat je van de week een fijne verjaardag gehad hebt! Ik vind trouwens leuk dat je Choediet genoemd werd, komt toch aardig in de buurt voor het jou bekende Spoediet!!

    Hier gaat alles goed. Nieuwe functie bij Bonduelle, erg druk, veel overwerken, maar ben wel blij! Verder gaat alles zijn spreekwoordelijke gangetje. Sinds vier dagen gestopt met roken wat me nog goed afgaat. Verder in december een kleine twee weken naar Florida, echt iets om naar uit te kijken. Wintersport is geboekt en carnaval begint er zo langzamerhand ook weer aan te komen. Ja, i know duurt nog zeker vier maanden, maar voor een rascarnavaller betekent dat dat de voorbereidingen toch zo langzamerhand wel mogen beginnen!

    Verder is het babyboom om mij heen, maar het begint nog altijd niet te kriebelen!

    Have fun!

    xxx Naatje

  2. Ha wereldburger Jude, Helemaal te gek wat jij allemaal doet!
    Die filmpjes zijn echt off the heazy trouwens.

    Gr, J